Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

(Ingen rubrik)

Redan augusti! Sommaren blir extra kort när man jobbar, särskilt när man är trött i skallen efter jobbet. Jobbet är oerhört spännande, i början kände jag mig helt värdelös och mer som en belastning för mina kollegor och den känslan var inget rolig alls, dock verkar mina kollegor nöjda med min insats. Men när man har höga krav på sig själv så hjälper det inte riktigt att andra intygar att man gör ett bra jobb om man inte kan känna det själv. Nu kan jag däremot vara lite mer ödmjuk mot mig själv, har lärt mig oerhört mycket om väldigt mycket även om jag har långt kvar till att ligga på topp. Men det är kul att kunna ta röntgenbilder, blodprov, koppla dropp, sätta kanyl, ge subcutana och intramuskulära injektioner. Det är kul att se att vårt arbete hjälper djuren och deras ägare, det är desto tråkigare att se djur som av olika anledningar är i dåligt skick. Det är ett utvecklande jobb iallafall!

 

Älskade fåren har flyttat, i veckan så fick de åka till Tanumshede där de ska få gå med ca 50 andra tackor. Hoppas så innerligt att det blir bra för dom! Gullefåren förstod ju inte att det inte gick att beta på min tomt för jämnan och i hagen ville de inte vara för då kände de sig ensamma.

 

Förra helgen åkte Cattis och jag upp till specialen i Strömsholm, vi satt vid hanhundsringen och tittade. Jag hade med mig kameran så det finns bilder här.

I veckan kom Signe hit, det är en fantastisk kull gällande att vara snälla och rara! Hon är som en i flocken och funkar klockrent, det enda som hon har lite svårt att reda ut är när alla vovvarna blir glada och uppspelta, inte helt lätt att läsa av alla och veta hur man färväntas bete sig, särskilt inte när man har Luna polis hemma som inte tycker att alla reaktioner är rätt. Så egentligen kan man säga att det är jobbigast för Luna med en xtra hund hemma, men Lunisen sköter sig faktiskt himla bra ändå! I början av veckan så tog jag med mig Spira och Signe efter jobbet och mötte upp Natta och Krille som har Alexia från första kullen (även den snälla lilla människovalpen Melissa), vi gick i Saltkällan på Maltes stig och det var underbart väder och vi fick en supertrevlig promenad! Fick även se en orädd räv som letade mat vid rastplatsen.

Idag var Ingela snäll och hjälpte mig fota, kan inte låta bli att ta uppställningsbilder när jag har möjligheten. Om 2-30 år så kan det vara kul att gå tillbaka och se hur "den" kullen såg ut osv. Jaja här kommer bilderna iaf.

Signe! Nota's Crew Inglourious

Skit att jag inte kan välja att få bilderna raka...

Spira! Nota's Crew Inspire

 

I början av veckan fick Sakura åka till Blå stjärnan och blev opererad för livmodersinflammation, dock är det inte säkert att det var det som var problemet utan det kan vara levern istället. Vad det är vet vi inte än utan väntar svar på vävnadsprov. Sakura fick åka hem igår och mår väl inte helt 100 än utan har haft lite feber och är såklart trött efter operationen, och medicineringen. Vi håller tummarna så jäkla jäkla hårt att allt kommer gå bra

Sagt det innan och säger det igen, jag är egentligen för blödig för att vara uppfödare. Spelar ingen roll hur gamla "mina" valpar blir, jag kommer alltid bry mig lika mycket om dom ändå!

 

Söndagen den 6 augusti 2017 kl. 21:40

Allmänt | Permalänk

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

START

OM RASEN

OM KENNELN

BLOGG

KENNELTRÄFF

NEWS

WHIPPETS

PUPPIES

LITTERS

PHOTOS

ANGELS

LITE OM MIG

LINKS

TRIPPELPRISET

Tillbehörs länkar