Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kennelträff 2018

 

Kennelträffen för 2018 planeras till 26 maj!

Detta året tänkte jag hyra in oss på Signeröds hundcenter och dagen kommer handla om att träna hund, för att det är kul! Vi har nog alla våra små vardagsgrejer som inte riktigt sitter som de ska och jag tänkte på att vi kan prata om olika sätt att bli en duktigare tränare på så att vi kan få en ännu mer trivsam vardag tillsammans med våra vovvar. Jag återkommer om exakta tider men tänker att vi ses på fm och kör på hela dagen. Tänkte att alla kanske kan bidra med någon fika så kan jag nog fixa något storkok med mat (eller om vi beställer/åker och hämtar mat?). Vill man stanna till söndagen så går det att höra med Lane Loge om stuga eller campingplats. Stannar man över så kan man ju ha äta och dricka lite gott med :) 

Hoppas så många som möjligt kan och vill komma! Hör av er så snart jag vet så sparar jag lite tid med att behöva höra av mig till er alla för att få ett svar (enklare att planera när jag vet hur många vi blir).

 

Söndagen den 22 april 2018 kl. 15:11

Allmänt | Permalänk

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

START

OM RASEN

OM KENNELN

BLOGG

KENNELTRÄFF

NEWS

WHIPPETS

PUPPIES

LITTERS

PHOTOS

ANGELS

LITE OM MIG

LINKS

TRIPPELPRISET

Tillbehörs länkar