Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Play A While Arabia 2008-01-10

Här hittar du Vågas egna album.


 

 

Meriter.

Utställning: Valp 4:a med HP på specialen i Krägga -08

BIR BIG & BIS Reserv för valpar 6-9 månader på Västkustvalpen 2008.

BIR & BIG valp 6-9 månader SKK Öland 2008.

Ökl 3a med UK på whippetklubbens utställning Tånga Hed 2010. 

Ökl 1a med UK och 3a bästa tik på whippetklubbens utställning Vingåker 2012.

Lure cousing:   Godkänd lure licens! Kom på 19e plats av 62 startande på sin första tövling! Kom på 24e plats av 57 startande på sin andra tävling!
Viltspår: Är viltspårs champion!

Övrigt: Testhund till nya mentaltestet för sällskapshundar kallat BPH sommaren 2010, skötte sig alldeles utmärkt och skaffade sig ytterligare ett smeknamn; Hårdisen!

Har kvalificerat sig till whippetklubbens trippelpris!

Har provat på lite rakbana (bra träning inför lure coursingen) och det går kanon bra! Tras tänd och målmedveten! Tränar även lite klicker trix som kan komma till användning i framtiden.

För övrigt så kommer Våga ur en fantastisk kull, där flera bland annat är högt meriterade inom utställning, lure couring samt viltspår.

Hälsa: Våga har hållt sig skadefri fram till våren 2015 där hon fick en del av käken avsparkad (?) ute i skogen, i samband med detta upptäcktes ett lindrigt blåsljud på hjärtat, hon har inga symtom.

 Om Våga

Kärt barn har ju många namn och det gäller även Våga som går under smeknamnen Vågisen, Hårdisen, Ågare, Sweet Miss Blue, Lilla Blå.

Har från första dagen hemma visat att hon har bra jaktlust, gripande och kamplust! Vilket gör matte glad då det underlättar i lure coursing och inför kommande lydnads träning. På tal om det så har hon än så länge varit ett klicker geni och förstår orsak och verkan tokigt fort. Jag tycker att hon är följsam och mjuk även om det finns en hel del egen vilja. Våga är så SNÄLL (om ingen skulle råka vara snällare för då kan man prova att vara tuff) hon är även den gladaste och mest svansviftande whippet som jag har hemma som älskar att pussas å kramas! Tittar på mig varje morgon ÖVERLYCKLIG över att just jag också har vaknat!!! Då ska vi gosa och kramas så känner sig Våga älskad för resten av dagen. Hon är även den hund som är lättast att ha lös då hon inte blir lika "döv" som övriga i flocken när det luktar gott någonstans, tror det har att göra med hennes inneboende arbetslust och "will to please". Är övertygad om att Våga har varit sjuksyster i ett tidigare liv då hon väldigt tydligt visar om någon av dom andra hundarna hemma har fått ett sår, då blir hon bekymrad och är inte nöjd förrän jag har sett till det. Hon är go lilla Våga, skadar ju inte heller att hon är snygg som den heller

 

Pedigree of Play A While Arabia

Play A While Arabia

ForgetMeNot Flying Star

Plumcreek Come Fly With Me

Plumcreek Hollowell In Flight
Plumcreek Dance The Dream

Be The One at ForgetMeNot

Saxon Shore Roll Of Thunder

Bohem Like An Angel

Play A While Late Red Autumnhop Ale

Ronndal Zinedine Zidane

Statuesque Toronndal

Ronndal Words To Music

Leyenda Miyabi Oh So Sexy

Starline's Take The Reigns

Pipsqueak Cornflower
This pedigree was generated by thewhippetarchives.net
.

START

OM RASEN

OM KENNELN

BLOGG

KENNELTRÄFF

NEWS

WHIPPETS

PUPPIES

LITTERS

PHOTOS

ANGELS

LITE OM MIG

LINKS

TRIPPELPRISET

Tillbehörs länkar