Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nota's Crew Inspire "Spira"

2015-01-31

 

Meriter

Utställning: 2a med HP i valpklass 1 Strömsholm 2015. BIS valp Svenska Whippetklubben. Excellent i Unghundsklass SKK.

Lure coursing:

Viltspår: Godkänd anlagsklass

Övrigt: Godkänt doftprov Nosework

 

Om Spira.

Jag hade redan bestämt att jag ville behålla en valp ur Jippies sista kull (ville behålla hemma ur hennes första också men ibland får man hejda sig själv, har ju Ellie på foder hos Maggan).

Som vanligt infinner sig den där känslan när de bara är små korvar, Spira skulle stanna, punkt slut. Det är inte så smart som uppfödare att väja valp på det sättet, smart är att vänta tills man ser mer av hur de ser ut så man behåller den valp med bäst potential... Så nu får jag hålla tummarna för att lilla fröken fortsätter att utveckas på ett positivt sätt.

Hon är lika självständig och trygg som hennes mor var i denna åldern (12 veckor när jag skriver detta), men mamma Jippie var inte alls en lika stor buse som denna fröken. Hon bits som om hon hade betalt för det, mycket kamp och till viss del även resursförsvar. Det märktes redan i valplådan och jag har ju som vana att falla för de där skitungarna som fyller på den gråtoniga skalan i min hårfärg ;) Utmärkande för Spira är att hon är ovanlig osmidig! Eller smart? Hon hoppar iallafall inte upp i soffan och sängen utan står med framtassarna upp och grinar tills lydiga matte kommer och ger henne en hjälpande knuff ;) Mamma Jippie är iallafall jätteglad att hon har fått behålla en lite buse hemma, när dom drar igång så kan dom busa tillsammans hur länge som helst :)

 

 Länk till Spira på The Whippet Archives här.

.

START

OM RASEN

OM KENNELN

BLOGG

KENNELTRÄFF

NEWS

WHIPPETS

PUPPIES

LITTERS

PHOTOS

ANGELS

LITE OM MIG

LINKS

TRIPPELPRISET

Tillbehörs länkar