Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Om kenneln.

Först kanske lite kort om kennelnnamnet, det är faktiskt inte helt lätt att välja ett namn som man förhoppningsvis kommer ha med sig i flera år framöver. Men efter mycket funderande så skickade jag in några förslag till SKK och jag var glad över att första valet gick igenom, Nota's Crew. Nota var min stamtik på kenneln, hon var även min första whippet, en hund som vart en glädje att äga och som fick mig att så totalt falla för rasen. Så det kändes rätt att ha hennes namn i kennelnamnet. Crew kan ju översättas till flera olika betydelser men det tyder på en gemenskap, något som jag vill att mina valpköpare ska känna när de köpt sin hund från mig. Alla mina valpköpare hör ju liksom till Nota's Crew!

Ebba och Nota.

Nota's Crew registrerades hos SKK 2008

 

Min kennel är en liten kennel, det föds kanske en kull vartannat, vart tredje år. Jag vill känna att jag hinner med både den intensiva tiden som valptiden innebär men även att jag hinner med mina valpköpare. Jag vill hinna utvärdera de kullar som jag har både hur de blir mentalt, hälsomässigt, funktionsmässigt och exteriört. Detta kan jag göra tack vare att jag har kontakt med alla mina valpköpare under hundens hela liv, detta är jag mina valpköpare väldigt tacksam för!

 

Köper ni en whippet från Nota's Crew så vill jag att ni, förutom det självklara i att genom ett väl genomtänkt beslut erbjuda hunden ett gott liv där den är inkluderad i familjen, även kommer på de årliga träffarna så jag har möjlighet att följa mina valpar till vuxna hundar. Jag vill få sms/mail/samtal om hur det går, hur er vardag är, få reda på det som går bra och även det som eventuellt går mindre bra. Detta för att jag ska ha en chans att veta att hundarna som fötts här både är trevliga, friska och väl fungerande familjehundar, lugn, det behöver inte innebära at vi hörs varje vecka ;) 

 

Vill ni tävla så kommer jag ställa upp och stötta er så gott jag kan. Kenneln har flera viltspårschampions, Udda har två cert på Lure Cousing, Vita blev årets agility whippet 2015, Envy och Spira har klarat doftprovet i nosework, Nota och Luna har tävlat och fått diplom i rallylydnad, Luna och Jippie har cert på utställning, Lexi har licens på rundbana. Whippets från Nota's Crew har bra bredd och är duktiga inom många områden tack vare att deras ägare lägger ner tid och (bra) träning på sina hundar, whippeten som ras har en bra bredd och kan hänga med på mycket!

 

Så vill du ha en uppfödare som vill ha kontakt i hela hundens liv, kan tänka dig att komma på en träff om året och vara en del i vårt Crew så är du välkommen att höra av dig!

 

Självklart följer jag SKK's och Whippetklubbens avels och hälso rekommendationer. En valp härifrån är avmaskad, chippad, veterinärbesiktigad, registrerad i SKK och har fått en riktigt bra start i livet där den varit en del av flocken och vår vardag, åkt bil, myst i säng och soffa, vart utomhus och busat (hur mycket beror såklart på årstid). Här hos mig är hundarna verkligen älskade familjemedlemmar som är inkluderade i mitt liv. Här förvaras inga hundar i bur eller bortstängda! 

 

 

.

START

OM RASEN

OM KENNELN

BLOGG

KENNELTRÄFF

NEWS

WHIPPETS

PUPPIES

LITTERS

PHOTOS

ANGELS

LITE OM MIG

LINKS

TRIPPELPRISET

Tillbehörs länkar